Jocs de curses

Tenim 12 jocs de curses gratis en total, i et mostrem del 1 al 9

Carrera de profesionals Categories: curses

Carrera de profesionals

Participa en les curses amb fins a tres cotxes diferents per 3 pistes diferents: una clàsica una nocturna iuna nevada.
rnPer jugar fes servir els cursors para moure el cotxe. Ves amb compte amb els obstacles i no oblidis recollir els objectes.

Jugar a Carrera de profesionals

Camel Race Categories: curses

Camel Race

Aquest joc de curses no es de cotxes sino de camells. Aposta unes monedes pel camell guanyador i sentat a gaudir de la cursa. A veure si el teu camell es el primer o el segon en arribar a la meta. No hi ha cap secret en aquest joc no hi ha forma de trucar el teu camell i fer que arribi abans fent trampes o llençar al jocket del contrario pero esta curiós jugar un parell de cops.

Jugar a Camel Race

Rich Racer Categories: curses

Rich Racer

Joc de curses amb uns gràfics molt bons on la teva preocupació no serà tant seguir dins la pista (es fàcil) sino evitar xocar contra els teus oponents. Tindràs que quedar quart com a mínim per pasar de nivell.

Jugar a Rich Racer

Brekky Races Categories: curses

Brekky Races

Juego de carreras donde conduces un cochecito de juguete que compite con otro coche de juguete en un escenario que consiste en una mesa llena de platos comida cubiertos. Conduce el coche en este panorama tendras que meterte incluso en una caja de cornflakes :D Tiene 3 niveles de dificultad.
Cómo jugar: Muevete con las teclas del cursor y acelera con la barra espaciadora.

Jugar a Brekky Races

Streetcred Categories: curses

Streetcred

Juego de carreras que transcurre en plena ciudad por la calle que esta llena de ciudadanos que tendrás que esquivar asi como toda clase de vehículos coches autobuses e incluso cubos de basura. Recoge los objetos que necesites para conseguir sumar puntos y usa las rampas para saltar por encima de los obstáculos. Ten en cuenta que el tiempo para finalizar el recorrido es limitado y dependerá de ello para que logres sumar puntos.

Jugar a Streetcred

Xbox Drifting Categories: curses

Xbox Drifting

Joc de cotxes de curses de un sol circuit on condueixes diferents models de cotxes de curses i els pots personalitzar amb els accesoris que volguis al garatge amb fins a tres tipus de rodes diferents. Joc patrocinat per xbox.

Jugar a Xbox Drifting

Goose Head Categories: curses

Goose Head

Fantàstica cursa de cotxes ràpids. Instruccions: Fes servir les rntecles del cursor per cambiar de marxa la tecla X per frenar la tecla Z per rnobrir el teu paracaigudes i el més important: la barra d espai per accelerar. Obre el teu paracaigudes només acabar la cursa si no vols veure el teu bonic cotxe estabellat al final. Qui avisa no es traïdor...

Jugar a Goose Head

Bugger Categories: curses

Bugger

Condueix el teu cotxe per dos pistes diferents contra 3 enemics que no tho possaran gens fàcil. Controla no et quedis sense benzina i parat a boxes de tant en tant per no quedarte sec enmig de la carretera. La competició es complica cada cop més. no perdis cap ocasió per adelantar o no acabaràs primer la cursa.

Jugar a Bugger

3D Radiocontrol Categories: curses

3D Radiocontrol

Joc 3D de cotxes radiocontrol. Aconsegueix guanyar punts fent pràctiques recollint monedes per comprar peçes a la tenda després per millorar el teu cotxe. Muntat un fabulós cotxe a la teva mida que et permeti guanyar totes les competicions. El millor joc online de cotxes radiocontrol que he jugat el recomano a usuarus exigents.

Jugar a 3D Radiocontrol

12

  • ¿Te gusta jocs.cat?

Més jugats

Plugins necessaris

  • Flash
  • Shockwave