Conos Categories: autoescola

Conos

Pasatelo bomba pisando conos en el circuito de examenes de la autoescuela para vengarte de que te hayan suspendido por séptima vez. Gana el que más conos se cargue pero que no te vea el director de la autoescuela porque si te pillan creeme que ya no te sacas el carnet. Instrucciones: Usa las teclas del cursor para mover el coche por la el párking. Dispones de 30 seg. para atropellar el máximo número de conos posibles los amarillos te dan cincuenta puntos y los de color rojor sólo diez.

Jugar a Conos

Action Driving Categories: persecucions

Action Driving

Juego de persecuciones donde tienes que huir con tu coche de toda la policia de la ciudad. Recoge el botín y pasate los controles policiales esquiva las bombas de los helicopteros policiales y no te estampes con alguna de las muchas obras que hay por la carretera un animal o alguna de las rocas desprendidas que obstaculizan la autopista. Conducirás de viaje por toda Europa Londres París con tu flamante Bmw hasta que te la pegues.

Jugar a Action Driving

Extreme Racing Categories: formula 1

Extreme Racing

Joc de cotxes de formula 1 on condueixes un fabulós cotxe durant 10 voltes al circuit. Pots xocar fins a 2 cops una més i quedaràs fora de competició.
rnTens tres carrils per evitar xovar amb altres cotxes formula 1 que córren amb tú i que no tho possaràn gens fàcil. Quants menys xocs tinguisi abans arribis a la meta més puntuació tindràs.

Jugar a Extreme Racing

Formula 1 3D Categories: formula 1

Formula 1 3D

Joc 3D de cotxes de formula 1. En aquest joc pots escollir córrer el rncircuit a bort de un flamant formula 1 o amb un cotxe normal que tampoc esta malament.
Fes servir el turbo per adelantar el teu contrincant i no deixis que t adelanti si vols guanyar el joc. Dispara la teva adrenalina com a pilot de curses.

Jugar a Formula 1 3D

Formula 1 animada Categories: formula 1

Formula 1 animada

Joc de formula 1 on podras imitar a Shumacher. Controla el vehicle a les corbes i el cotxe a la màxima velocitat dins la pista i finalitzar el primer. Fes servir les tecles del cursor per frenar o accelerar i girar a dreta o esquerra.

Jugar a Formula 1 animada

Grandprix Formula 1 Categories: formula 1

Grandprix Formula 1

Imita a Fernando Alonso com a pilot de formula 1 en aquest joc increible on tens que conduir durant 3 voltes al voltant del circuit en el menor temps posible sense tenir cap accident. Sumaras danys a la teva carrosseria cada cop que et sortis de la pista o toquis un vehicle contrari. Fes servir el mouse per firar i cicka per accelerar i fer el teu récord.

Jugar a Grandprix Formula 1

Parkalot Categories: autoescola

Parkalot

Genial joc on ets un aparcacotxes que treballes aparcant cotxes de les visites dun restaurant per guanyarte el pa de cada dia. Si fas esperar massa als clients per tenir el seu vehicle et despatxaran i perdràs la feina. Si ets una màquina aparcant cotxes et faràs d or.

Jugar a Parkalot

Rally V2 Categories: rally

Rally V2

Joc de rally en 3D on condueixes un jeep per un escenari verd amb diferents dificultats a superar tuberies fustes o un pont fet amb troncs. Corres contra altres jeeps que no tho posaràn gens fàcil. Adelantals i intenta arrbar el primer a la meta.

Jugar a Rally V2

Megaryder Categories: motos

Megaryder

Joc de motos per a nens on tindreu que anar per un carrer esquivant tot tipus de obstacles que et vagis trobant. Ves amb compte i tingues paciencia poc a poc aniràs agafant el truquillu a aquest joc de motos.

Jugar a Megaryder

1 2 3 45 6 7

  • ¿Te gusta jocs.cat?

Més jugats

Plugins necessaris

  • Flash
  • Shockwave