Turbo Spirit Categories: motos

Turbo Spirit

Joc de motos on l

Jugar a Turbo Spirit

Evita els camions Categories: camions

Evita els camions

Si els camions son la teva passió i sempre havies volgut anar de ciutat en ciutat a bord de un trailer et recomanem aquest joc. Tindràs que conduir en plena nit un camió i esquivar els camions que et vagis trobant. Fes servir el ratolí per mouret de cantó a cantó. Adelanta quan vegis que pots. El joc es anar fent kilometres i kilometres.

Jugar a Evita els camions

Ambulancia asesina Categories: camions

Ambulancia asesina

Condueix una ambulancia en aquest joc. Nivell tras nivell tens que destrossar un número de cotxes i arribar de una sola peça a la meta. Ves amb compte no et pilli la policia ja que es ilegal anar matant gent pel carrer...

Jugar a Ambulancia asesina

Carrera de profesionals Categories: curses

Carrera de profesionals

Participa en les curses amb fins a tres cotxes diferents per 3 pistes diferents: una clàsica una nocturna iuna nevada.
rnPer jugar fes servir els cursors para moure el cotxe. Ves amb compte amb els obstacles i no oblidis recollir els objectes.

Jugar a Carrera de profesionals

Camel Race Categories: curses

Camel Race

Aquest joc de curses no es de cotxes sino de camells. Aposta unes monedes pel camell guanyador i sentat a gaudir de la cursa. A veure si el teu camell es el primer o el segon en arribar a la meta. No hi ha cap secret en aquest joc no hi ha forma de trucar el teu camell i fer que arribi abans fent trampes o llençar al jocket del contrario pero esta curiós jugar un parell de cops.

Jugar a Camel Race

Rich Racer Categories: curses

Rich Racer

Joc de curses amb uns gràfics molt bons on la teva preocupació no serà tant seguir dins la pista (es fàcil) sino evitar xocar contra els teus oponents. Tindràs que quedar quart com a mínim per pasar de nivell.

Jugar a Rich Racer

Brekky Races Categories: curses

Brekky Races

Juego de carreras donde conduces un cochecito de juguete que compite con otro coche de juguete en un escenario que consiste en una mesa llena de platos comida cubiertos. Conduce el coche en este panorama tendras que meterte incluso en una caja de cornflakes :D Tiene 3 niveles de dificultad.
Cómo jugar: Muevete con las teclas del cursor y acelera con la barra espaciadora.

Jugar a Brekky Races

Streetcred Categories: curses

Streetcred

Juego de carreras que transcurre en plena ciudad por la calle que esta llena de ciudadanos que tendrás que esquivar asi como toda clase de vehículos coches autobuses e incluso cubos de basura. Recoge los objetos que necesites para conseguir sumar puntos y usa las rampas para saltar por encima de los obstáculos. Ten en cuenta que el tiempo para finalizar el recorrido es limitado y dependerá de ello para que logres sumar puntos.

Jugar a Streetcred

Xbox Drifting Categories: curses

Xbox Drifting

Joc de cotxes de curses de un sol circuit on condueixes diferents models de cotxes de curses i els pots personalitzar amb els accesoris que volguis al garatge amb fins a tres tipus de rodes diferents. Joc patrocinat per xbox.

Jugar a Xbox Drifting

1 2 3 4 56 7

  • ¿Te gusta jocs.cat?

Més jugats

Plugins necessaris

  • Flash
  • Shockwave