Goose Head Categories: curses

Goose Head

Fantàstica cursa de cotxes ràpids. Instruccions: Fes servir les rntecles del cursor per cambiar de marxa la tecla X per frenar la tecla Z per rnobrir el teu paracaigudes i el més important: la barra d espai per accelerar. Obre el teu paracaigudes només acabar la cursa si no vols veure el teu bonic cotxe estabellat al final. Qui avisa no es traïdor...

Jugar a Goose Head

Bugger Categories: curses

Bugger

Condueix el teu cotxe per dos pistes diferents contra 3 enemics que no tho possaran gens fàcil. Controla no et quedis sense benzina i parat a boxes de tant en tant per no quedarte sec enmig de la carretera. La competició es complica cada cop més. no perdis cap ocasió per adelantar o no acabaràs primer la cursa.

Jugar a Bugger

3D Radiocontrol Categories: curses

3D Radiocontrol

Joc 3D de cotxes radiocontrol. Aconsegueix guanyar punts fent pràctiques recollint monedes per comprar peçes a la tenda després per millorar el teu cotxe. Muntat un fabulós cotxe a la teva mida que et permeti guanyar totes les competicions. El millor joc online de cotxes radiocontrol que he jugat el recomano a usuarus exigents.

Jugar a 3D Radiocontrol

Destrossa cotxes 3D Categories: curses

Destrossa cotxes 3D

Joc 3D de cotxes de curses on la teva missió es xocar amb altres cotxes i destrossarlos però tenint en compte que ells tenen el mateix objectiu que tú amb la teva carrosseria. Lliberat de tota la teva rabia destrossant els vehicles dels teus enemics en aquest joc que segur que t enganxa. ¡A jugar!

Jugar a Destrossa cotxes 3D

Space Race Categories: curses

Space Race

Joc de curses de naus amb 3 pistes diferents per competir amb aquests vehicles galàctics del futur. Escull entre tres nivells de dificultat per mesurar les teves forçes al volant. Condueix amb les tecles del cursor i pasa per sota els postes per poder continuar el recorregut sense tenir que retrocedir. Demostra el que vals al volant de aquestes preciositats.

Jugar a Space Race

Wredestein Categories: curses

Wredestein

Escull entre 4 vehicles escull les millors rodes per cada ocasió i donali gas. Tens varis circuits per lluirte i que sapigan qui es el que més val.
Condueix amb les tecles del cursor. Si veus que et quedes sense benzina para a boxes sobra el quadrat del color del teu cotxe que es del teu equip.

Jugar a Wredestein

Juego scalextric Categories: scalextric

Juego scalextric

El mejor juego de scalextric online. Crea tu propio circuito de scalextric con todas las pistas que te ofrece este gran juego de scalextric: curvas cruces rectas puentes cambio de sentido etc. Luego puedes competir contra el ordenador en hasta cinco tipos distintos de dificultad o contra un amigo tuyo ya que puedes jugar en modo dos jugadores. Disfruta construyendo y conduciendo tus propios circuitos.

Jugar a Juego scalextric

Pedal Metal Categories: scalextric

Pedal Metal

Joc de cotxes de scalextric on lluites amb un altre cotxe en 3 pistes diferents. Condueix el teu cotxe amb una sola tecla la del cursor que apunta cap a dalt com si fos un mando de scalextric. Ves amb compte no accelerar a les corbes per no sortir de la pista però pitja a fons l accelerador a les rectes per mirar de guanyar la cursa.

Jugar a Pedal Metal

Scalextric Grandprix Categories: scalextric

Scalextric Grandprix

Joc de cotxes de scalextric en francés. Juga contra un altre cotxe a veure qui es el primer en completar tot el circuit que et proposem. Quan el semàfor estigui vermell pitja a fons l accelerador i fesho a fons a les rectes però deixal anar a les corbes per no sortir de la pista.

Jugar a Scalextric Grandprix

1 2 3 4 5 67

  • ¿Te gusta jocs.cat?

Més jugats

Plugins necessaris

  • Flash
  • Shockwave